Feed on
Posts
Comments

Någon sa en gång att masar är som pringels det räcker inte med bara en. Nu gillar jag inte pringels men masar, det gillar jag.

Det är länge sen jag uppdaterade och en hel del har hänt sista året.

Bullet flyttade i slutet av februari hem till oss från Texas, USA. Han ägs tillsammans med Therese och är en helt underbar liten hund. Gosig och älskar alla är världens snällaste och hur enkel som helst att ha med i alla miljöer. Bättre hund hade vi inte kunnat få.

Milli som jag behöll från senaste kullen har plötsligt blivit 1½ år och har vuxit till sig det sista halvåret. Hon är verkligen en hjärtehund, så rolig att träna och det börjar bli dags att röntga och se om hon håller måttet för vidare avel. Mentalt är hon en cool tjej som tillsammans med Bullet låg och slappade i soffan vid tolvslaget utan att bry sig och händer det nått oväntat är hon nyfiken på att undersöka vad det var.

Båda visades på SMASKs rasspecial i höstas och fick bra kritik. Bullet som redan är US CH fick såklart Exc och HP och Milli som är lite för stor fick ett VG, de skötte sig fint och låg lugnt och slappade när jag ville titta på de andra.

Vad kommande år har att erbjuda ska bli spännande. Förhoppningsvis ser en kull valpar med Bullet som pappa dagens ljus här hemma och det ser jag verkligen fram emot.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu