Feed on
Posts
Comments

Jul och nyår avklarade.

Det blev jul med familjen och nyåret nerbäddad. Man kan ju inte få allt.

”Lite” kallt har det varit men hellre det än slask och jag är grymt glad att snön ligger kvar. Världen är så mycket renare och vackrare då.

Jen och Lacey har båda klarat av sina löp utan missöden och det känns ju bra. Cory klarade sig utan prostatbesvär den här gången, tack o lov. Kanske beroende på mina ändrade rutiner.  Cory och jag tog egna promenader, han  fick mycket fårkontakt och vara mer avskild hemmavid. Och jag fick dubbelt så många promenader, men om det var det som hjälpte var det värt varenda steg.

Jobbet tar mycket energi och det är mycket utbildning i vår, fast det är ju bara kul.

Jag längtar däremot efter en solig dag med hundar och kamera i skogen och en grå dag inne och grotta ner mig i gamla släktingar.

Insåg för ett par veckor sen att jag på 90-talet bott granne med en avlägsen släkting ( våra farfäder var kusiner) och det hade jag ingen aning om. Så konstigt liten världen ändå är, att vi båda med anor från östgötaslätten skulle hamna i samma lilla ……….

Det enda som retar mig är alla människor som prompt måste spara på sina nyårsraketer och smällare, för att förpesta tillvaron för skottberörda hundar i flera veckor efteråt.

Till nästa år kanske man ska prova en höstkurs med  tillvänjnings-skiva innehållande ”otäcka”  ljud.

Var man nu kan hitta en sån.

 

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu